cand ma uit la tine lumea e mai buna. si eu sunt mai buna


Poate ca nu o sa ne mai intrebam niciodata ,,de ce rosu?” si nici nu vom mai avea discutii cu ,,si mie”. poate ca astea s-au stabilit deja si nu vom putea trai intr-un inceput continuu. si poate ne vom cuceri atat de fatal si de total la un moment dat incat vom fi si noi oameni si vom avea impresia de banal, de mediocritate, poate ca emotia aia din expirat si atingerea aia o sa o caut la un moment dat si nu o sa o mai gasesc pentru ca vom ajunge in punctul in care mainile tale vor fi mainile mele care ma vor atinge si poate ca ma va speria asta, comun-ul in sinea lui sperie oamenii ma gandesc.

Poate ca si tu vei cauta ceva viu si iti vei da seama ca nu mai e nimic provocator aici la mine poate ca nici macar cand vom fi undeva si vom arata bine. ne-am vazut si-am inceput sa ne vedem si ne vom vedea in ipostaze in care taiem ceapa, ne dam jos sosetele, ne e rau, suntem irascibili sau mai stiu eu ce alte ipostaze – dam cu limba pe gura sticlei – ipostaze atat de lumesti si atat de umane incat devin ca momentul ala in care te duci la baie si aprinzi lumina din automatism. nu mai gandesti. e deja ceva ce ai invatat. si va trece timpul si asa vom fi ne vom invata pe de rost cat sa ne sugrume ideea ca vom vrea sa ne privim dintr-un unghi de camera in care sa mai putem gasi ceva nou la noi in care sa mai simtim o emotie sau o dorinta noua ceva netrait inca. poate ca vor fi zile cand vom apuca sa stam in aceeasi casa si sa nu ne vedem sau sa nu apucam sa ne zambim.
poate – de ce nu – ne vom supara pana si din cauza prostiei ca nu am dus gunoiul, poate o sa vrei sa flirtezi la un moment dat cu cineva sau poate o sa vrei sa ma inseli candva cautand chestia aia de basm, de inceput, de emotie, de dorinta. da, si nu ca poate ci da vom ajunge si noi in punctul asta.

Insa, nimic nu e epuizabil pe lumea asta, niciun gand, nicio emotie, niciun sentiment. vom putea inventa mereu ceva nou. nu ne vom poticni in emotiile primelor zile si mai ales nu vom cauta asta in alta parte ci tot in noi. nimic pe lume dar nimic pe lume nu poate fi mai adevarat decat sa facem inca un pas impreuna. altfel e ca si cum am lua-o mereu de la 0 si ne-am opri la treapta 5 si ne-am impiedica cat sa ne dorim un alt 0. doar pentru ca 0 e mereu simplu frumos si senin. nu. simplu frumos si senin devine dupa ce ai cazut te ridici te scuturi si ajungi la treapta 6, acolo esti mai sus de 0 si poti privi cu capul sus si esti mai aproape de cer.

nimic mai frumos decat sa te vad dormind, sa te aud scancind in visele tale – rugandu-ma sa fie frumoase

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s